Red Dog

Red Dog on korttipeli, jossa pelaajan tavoitteena on arvata, sopiiko jakajan vetämä kolmas kortti pistearvoltaan kahden ensimmäiseksi vedetyn kortin väliin. Mikäli kolmas kortti sopii väliin, pelaaja voittaa. Voittokerroin riippuu siitä, miten monta korttia väliin mahtuu.

Kaikki kortit ovat osoittamansa pistemäärän arvoisia. Ässä on arvoltaan suurin kortti (14) ja kakkonen pienin. Korttien mailla ei ole pelissä mitään merkitystä, ainoastaan pistemäärä on ratkaiseva. Red Dog-pelin palautusprosentti pelaajalle on 96,84 %.

Red Dog: pelin kulku

Panosyksikön voi valita napsauttamalla näytön vasemmassa alakulmassa olevia pelimerkkejä. Panos lisätään hiiren vasemmalla näppäimellä. Panoksia voi poistaa hiiren oikealla näppäimellä tai Poista panokset -painikkeella. Kun pelaaja on asettanut panoksensa, aloitetaan peli Jako-painikkeella.

Jakaja jakaa pöydälle kaksi avointa korttia. Peli voi nyt jatkua kolmella eri tavalla riippuen siitä, miten monta korttia kahden ensiksi jaetun väliin mahtuu (spread).

Mahdollisuus korottaa panoksia

Jos kahden ensiksi jaetun kortin väliin mahtuu pistemäärältään 1–11 korttia, pelaajalla on mahdollisuus kaksinkertaistaa panoksensa napsauttamalla Korota-painiketta. Katso-painikkeella jatketaan peliä korottamatta panosta.

Tämän jälkeen jakaja jakaa kahden ensiksi jaetun kortin väliin kolmannen kortin, joka ratkaisee pelin lopputuloksen. Jos kortti ei pistemäärältään sovi ensimmäisen ja toisen kortin väliin, panos häviää. Mikäli se sopii, maksetaan sekä bet- että raise-panoksille voitot seuraavasti:

väliin mahtuu pistemäärältään 1 kortti 5:1
väliin mahtuu pistemäärältään 2 korttia 4:1
väliin mahtuu pistemäärältään 3 korttia 2:1
väliin mahtuu pistemäärältään 4-11 korttia 1:1

Peräkkäiset kortit

Mikäli ensimmäinen ja toinen kortti ovat pistemäärältään peräkkäiset, kolmatta korttia ei vedetä. Tässä tapauksessa pelaaja ei voita tai häviä, vaan peli on tasan.

Pari ja kolmoset

Jos kaksi ensin vedettyä korttia muodostavat parin eli ovat pistemäärältään samat, panoksia ei voi korottaa. Sitten jakaja jakaa kolmannen kortin. Jos kolmas kortti vielä on arvoltaan sama, eli pöydässä on kolmoset, panokselle maksetaan 11:1 voitto. Jos kolmannen kortin pistemäärä on eri kuin kahden edellisen, peli on tasan.

Pelaaja voi aloittaa uuden pelin Uusi peli -painiketta, jolloin voi valita eri panoksen tai käyttää Sama panos -painiketta, jolloin pelataan edellisen kierroksen panoksilla.