Caribbean Stud Poker

Caribbean Stud Poker on pokeripeli, jossa pelaajan tavoitteena on voittaa jakaja. Pelin palautusprosentti pelaajalle on 94,78 %. Lisäpanostuksella pelaaja voi osallistua progressiiviseen Caribbean Stud jackpot-peliin.

Pelin kulku

Panosyksikön voi valita napsauttamalla näytön vasemmassa alakulmassa olevia pelimerkkejä. Panos lisätään hiiren vasemmalla näppäimellä ja panos näkyy pelipöydän Ante-kentässä (=alkupanos). Panoksia voi poistaa hiiren oikealla näppäimellä tai Poista panokset -painikkeella. Kun pelaaja on asettanut panoksensa, aloitetaan peli Jako-painikkeella.

Jakaja jakaa pelaajalle sekä itselleen viisi korttia. Pelaajan kortit näkyvät kuvapuoli ylöspäin. Yksi jakajan korteista on kuvapuoli ylöspäin, ja loput neljä korttia ovat kuvapuoli alaspäin.  Nämä ovat kierroksen lopulliset kädet – kortteja ei vaihdeta eikä uusia jaeta enää saman pelikierroksen aikana.

Pelaajan on tehtävä valinta, haluaako hän pysyä pelissä mukana vai luovuttaako hän. Mikäli pelaaja päätyy luovuttamiseen (napsauttamalla Luovu-painiketta), häviää pelaaja ante-kentässä olevan alkupanoksen ja pelikierros päättyy. Mikäli pelaaja haluaa pysyä pelissä mukana (napsauttamalla Katso-painiketta), lisätään pelaajan Bet-kenttään automaattisesti jatkopanostus, jonka suuruus on kaksi kertaa alkupanos.

Huomioithan vuorokausi- tai kuukausikohtaisten sekä pelikategoriakohtaisen pelirajojen mahdollisen vaikutuksen jatkopanostukseen. Pelirajoja voit seurata Oma Tili -valikosta.

Jakaja kääntää tämän jälkeen omat korttinsa oikein päin. Jakajan kädessä tulee olla vähintään ässä- ja kuningashaiyhdistelmä, jotta jakaja lähtee peliin mukaan. Mikäli jakajan käsi ei riitä tähän, voittaa pelaaja ante-kentässä olevan alkupanoksen verran 1:1 suhteessa ja bet-kentässä oleva jatkopanos palautetaan. Mikäli jakajan pokerikäsi on vahvempi kuin pelaajan pokerikäsi (jakajalla vähintään ässä- ja kuningashai), menettää pelaaja sekä alkupanoksen että bet-jatkopanoksen. Mikäli jakajalla on vähintään ässä- ja kuningashai, mutta pelaajalla on parempi pokerikäsi kuin jakajalla, voittaa pelaaja alkupanoksen 1:1 suhteessa sekä bet-jatkopanoksen voittotaulukon mukaisesti.

Jakajalla vähintään ässä-kuningashai  
Hai 1 : 1
Pari 1 : 1
Kaksi paria 2 : 1
Kolme samaa 3 : 1
Suora 4 : 1
Väri 5 : 1
Täyskäsi 7 : 1
Neljä samaa 20 : 1
Värisuora 50 : 1
Kuningasvärisuora 100 : 1

Pelaaja voi aloittaa uuden pelin Uusi peli -painikkeella, jolloin voi valita eri panoksen tai käyttää Sama panos -painiketta, jolloin pelataan edellisen kierroksen panoksilla.

Progressiivinen Jackpot Bonus

Lisäpanostuksella pelaaja voi osallistua progressiiviseen jackpot-peliin. Pelaaja asettaa tällöin lisäpanoksen pöydässä vilkkuvaan merkkiaukkoon, jolloin aukon valo muuttuu punaisesta vihreäksi.

Panoksen hinta näkyy merkkiaukon vieressä, kun pelaaja on napsauttanut merkkiaukkoa. Peli-ikkunassa näkyy panosta vastaava progressiivinen voittosumma. Jokaisesta progressiiviseen jackpotiin pelatusta panoksesta 3 % lisätään päävoittosummaan. Voittokertoimet käyvät ilmi voittotaulusta.

Jackpot-pelin voittotaulu:

Väri 50 x lisäpanos
Täyskäsi 100 x lisäpanos
Neljä samaa 500 x lisäpanos
Värisuora 10 % progressiivisesta jackpotista
Kuningasvärisuora 100 % progressiivisesta jackpotista

Voittoehto:
Pelaaja on asettanut lisäpanoksen progressiiviseen jackpot-peliin.

Jakajan pokerikädellä ei ole merkitystä jackpot-pelissä. Jackpot maksetaan aina, kun pelaajalta löytyy siihen oikeuttava pokerikäsi ja hän on maksanut kyseiselle pelikierrokselle jackpot-pelin lisäpanoksen.

Pelikierroksen tulos, jolla voittaa progressiivisen jackpot-pelin päävoiton (Jackpot) on viisi samaa maata olevaa korttia arvoltaan 10, J, Q, K, A.

Voitot maksetaan pelikierroksen lopussa.