Deuces Wild

Deuces Wild -videopokeripelissä tavoitteena on saada paras mahdollinen pokerikäsi. Mitä parempi pokerikäsi on, sitä suurempi on voitto. Kortteja voi vaihtaa kerran, ja halutessaan kaikki kortit voi vaihtaa.

4-Line Deuces Wild eroaa yksikätisestä Deuces Wild -pelistä siinä, että käytössä on neljä pelikättä. Jokainen käsi käyttää omaa korttipakkaansa ja jokaisesta pelikädestä on mahdollisuus saada oma voittonsa.

Pelin kulku ja panostusmahdollisuudet

Pelikierroksella käytettävien kolikkojen arvo valitaan näytön oikean alareunan plus- ja miinuspainikkeilla.

Panoksen koko on yhdelle pelikädelle asetettavien kolikkojen määrä. Koska pelissä on 4 kättä, pelikierroksen kokonaispanos on 4 kertaa yhden käden panos. Kokonaispanos näkyy näytön oikean alareunan Panos-kentässä.

Panoksen kolikkomäärä valitaan napsauttamalla Panos-painiketta. Jokainen Panos-painikkeen napsautus lisää panokseen yhden kolikon. Kun panos on valittu, napsautetaan Jako-painiketta, jolloin peli käynnistyy. Maksimi-painikkeella peliin tulee automaattisesti viisi kolikkoa, ja peli myös käynnistyy välittömästi. Panoksen voi asettaa myös napsauttamalla yhtä viidestä voittotaulun pystysarakkeesta. Voittotaulun saa esille Voittotaulu-painikkeella.

Pidettävät kortit valitaan napsauttamalla Lukitus-painiketta tai kyseistä korttia. Tämän jälkeen napsautetaan Jako-painiketta, jolloin vaihdettujen tilalle jaetaan uudet kortit. Huom! Peli lukitsee automaattisesti käden, jossa on jokin voittotaulun mukainen yhdistelmä. Lukituksen voi poistaa napsauttamalla kortteja uudestaan.

Deuces Wild -pelissä on tärkeää huomioida se, että korttivalinnat tehdään vain alimpana olevaan käteen, ja nämä valinnat ovat voimassa jokaisessa pelikädessä. Esimerkki: mikäli jätkäpari lukitaan alimpaan käteen, niin jokaiseen käteen jaetaan 3 uutta korttia ja jokaisessa kädessä on tuo sama jätkäpari.

Voittoisan pelikierroksen jälkeen näyttöön tulee inforuutu voittosummasta ja mahdollisista tuplausvaihtoehdoista. Tuplaustoiminnossa edellisen pelikierroksen voittoja voi yrittää kasvattaa. Voitonmaksu-painiketta napsauttamalla pääsee takaisin peliin ja voittosumma lisätään saldoon.

Tuplaustoiminnossa voi yrittää tuplata koko voittosumman napsauttamalla Tuplaa-painiketta tai puolet voittosummasta napsauttamalla Puolituplaus-painiketta. Puolituplauksessa puolet voittosummasta jää pelaajalle ja puolet asetetaan tuplauspanokseksi. Mahdollinen tuplaus-/puolituplausvoitto näkyy tuplausvaihtoehtojen kohdalla ruudussa.

Tuplaustoiminnossa ideana on yrittää saada korkeampi kortti kuin jakajalla. Jakajan kortti on vasemman puoleisin näytön viidestä kortista. Pelaajan on valittava jokin jäljellä olevista korteista, jonka hän uskoo olevan suurempi kuin jakajalla. Ässä on korkein kortti.

Pelaaja voittaa valitsemalla jakajaa suuremman kortin. Tämän jälkeen voi taas valita vaihtoehdoksi Voitonmaksu-, Tuplaa- tai Puolituplaus. Mikäli kortit ovat yhtä suuret, panos palautetaan. Jos pelaajan valitsema kortti on pienempi kuin jakajan kortti, panos häviää ja tuplaustoiminto päättyy.

 

Deuces Wild Videopokerikädet

Seuraavassa taulukossa selitetään videopokeripelien voittokädet. Jokaisessa pelissä voimassa olevat pelikohtaiset voittokädet käyvät ilmi kyseessä olevan pelin voittotaulusta.

Deuces Wild Videopokerissa korttien arvot ovat pienimmästä suurimpaan 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, J, Q, K, A.

Voittokäsi Selitys
10-pari tai parempi Kaksi kymppiä (10) tai sitä suurempaa korttia. Korttien on oltava samanarvoisia.
Jätkäpari tai parempi Kaksi jätkää (J) tai sitä suurempaa korttia. Korttien on oltava samanarvoisia.
Kuningaspari tai parempi Kaksi kuningasta (K) tai sitä suurempaa korttia. Korttien on oltava samanarvoisia.
Kaksi paria Kaksi erillistä paria samanarvoisia kortteja. Esimerkiksi 10, 10 ja K, K.
Kolmoset Kolme samanarvoista korttia, esimerkiksi 8, 8, 8.
Suora Viisi peräkkäistä korttia, jotka eivät ole samaa maata. Esimerkiksi 5, 6, 7, 8, 9.
Väri Viisi samaa maata olevaa korttia, joiden arvot eivät ole peräkkäisiä. Esimerkiksi ruutu-4, ruutu-8, ruutu-9, ruutu-J, ruutu-K.
Täyskäsi Kolmosten ja parin yhdistelmä, esimerkiksi 8, 8, 8, J, J.
Neloset Neljä samanarvoista korttia, esimerkiksi 5, 5, 5, 5.
4 numerokorttia Sama kuin Neloset, mutta korttien arvon on oltava välillä 2-10.
Neljä jätkää, kuningatarta tai kuningasta Sama kuin Neloset, mutta korttien arvon on oltava jätkä (J), kuningatar (Q) tai kuningas (K).
Neljä ässää Neloset, joka koostuu ässistä (A).
4 kakkosta Neloset, joka koostuu kakkosista (2).
Värisuora Viisi peräkkäistä samanarvoista ja samaa maata olevaa korttia, esimerkiksi risti-5, risti-6, risti-7, risti-8, risti-9.
Viitoset Viisi samanarvoista korttia. Koska korttimaita on vain neljä, tämä yhdistelmä voi esiintyä vain peleissä, joissa on jokeri, kuten Deuces Wild ja Jokeripokeri.
Kuningasvärisuora Samaa korttimaata oleva ässä (A), kuningas (K), kuningatar (Q), jätkä (J)ja kymppi (10).
Aito kuningasvärisuora Kuningasvärisuora, jossa ei ole jokereita.
Kuningasvärisuora jokerilla Sama kuin kuningasvärisuora, mutta yhden tai useamman kortin tilalla on jokeri.
Matala kuningasvärisuora Samaa korttimaata oleva suora, jossa 2,3,4,5,6.
Korkea kuningasvärisuora Samaa korttimaata oleva suora, jossa 10, J, Q, K, A.

Deuces Wild Panosrajat

Panosrajat voivat vaihdella 0,01 euron minimipanoksesta 20 euron maksimipanokseen.

Pelaaja voi valita ennalta asetetuista, tarjolla olevista panostasoista haluamansa.

Palautusprosentti

Deuces Wild pelin palautusprosentti pelaajalle on 98,91 %.